Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Temmuz 2016, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1197 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrikçiler Odası bölgesel toplantı düzenleyecek

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Odası Başkanı Yılmaz Özetlin, 22-23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde Ezgi Resort Hotel’de oda tarafından elektrik tesisatçıları ve elektrik fen adamlarına yönelik bölgesel bir toplantı düzenleyeceklerini belirtti.
Elektrikçiler Odası bölgesel toplantı düzenleyecek

          Başkan Özetlin yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Elektrik ve Yapı Sanatları Odası olarak 22-23-24 Temmuz 2016 tarihinde ; Elektrik Tesisatçıları ve Elektrik Fen Adamlarının Mesleki ve Elektrik Dağıtım Şirketleri ile olan sorunlarını görüşmek ve bunlara çözüm üretmek için Odamız ev sahipliğinde ve Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Federasyonu ile Trakya ve Marmara bölgesindeki il ve ilçelerde bulunan Elektrikçiler odaları başkanlarının katılımıyla Lüleburgaz Ezgi Hotel de bölgesel bir toplantı düzenlenmiştir. Meslektaşlarımız açısından önemli olan bu toplantının faydalı olmasını dilerim” dedi.

                                                                                                                                            

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek