Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Ağustos 2012, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1004 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dibek’ten Bayram ziyareti

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, dün CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi ile birlikte Lüleburgaz’ı ziyaret etti. Dibek, ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Dibek’ten  Bayram ziyareti
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Lüleburgaz’da esnaf ziyaretlerinde bulunup esnafın ve halkın bayramlarını kutladı.
Ziyaretler sırasında esnafın ve halkın Ramazan Bayramını kutlayan Dibek’e İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Baldırlı, Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP’li partililer eşlik etti.
 İstanbul Caddesi üzerindeki esnafları tek tek gezen Dibek, esnafın halini hatırını sordu. Sıkıntıları dinleyen vekil, halkın bayramını kutladı.
Zübeyde Parkı, Petrol İş ve Kristal İş Sendikası’nı ziyaret eden Dibek, saat 17.00’de de Kongre Meydanı’nda, TEKBOY işçilerine destek için yapılan basın açıklamasına katıldı.
Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek