Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Haziran 2016, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Lise” aday öğretmenlerini uğurladı

Lüleburgaz Lisesi’nde “aday öğretmen yetiştirme süreci” kapsamında eğitim gören 3 aday öğretmen için uğurlama töreni düzenlendi.
“Lise” aday öğretmenlerini uğurladı

Lüleburgaz Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan “aday öğretmen yetiştirme süreci” kapsamında okulda bulunan 3 aday öğretmenleri uğurlama töreni düzenledi.

Dün, saat 14:00’de Lüleburgaz Lisesi’nde gerçekleştirilen uğurlama törenine Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk ve aday öğretmenler katıldı.

Lüleburgaz Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Selçuk yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan aday öğretmen yetiştirme sürecinin, göreve yeni başlayan öğretmenler için çok faydalı bir uygulama olduğunu söyledi.

Aday öğretmenlerin okulda 4, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de 1 gün olmak üzere haftanın 5 günü eğitim gördüklerini belirten Selçuk, “Okulumuzda 3, Lüleburgaz’da da toplam 39 aday öğretmenin adaylık süreci tamamlandı. Okulumuzda eğitim gören Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe Nur Uçar, Müzik Öğretmeni Kadir Çabuk ve İngilizce öğretmeni Cihan Tenekeci bizde Lüleburgaz Lisesi olarak uğurlamak istedik. Aday öğretmenler için çok faydalı bir süreç geçirdiler. Bundan sonra ki öğretmenlik hayatlarında başarılar diliyorum, dedi.

Konuşmanın ardından aday öğretmenlere Lüleburgaz Lisesi plaketi ve atkısı hediye edildi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek