Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Haziran 2016, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1442 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turgutbey’de yeryüzü sofrası

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve Turgutbey Köy Muhtarlığının birlikte düzenlediği Yeryüzü sofrasına yaklaşık 500 kişi katıldı.
Turgutbey’de yeryüzü sofrası

Turgutbeyli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği  Yeryüzü sofrasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve Turgutbey köy muhtarı Erol  Kamber Yeryüzü sofrasına katılan vatandaşlarını  kapıda karşıladı.

 40 kişilik CHP ‘li kadın grubunun görevli olduğu Yeryüzü sofrasında hiç bir aksaklık yaşanmadan kimse sıra beklemeden yemeklerin sıcak olarak dağıtılması dikkat çekti.

 Turgutbey’li vatandaşlar; “ Böyle bir yemekte bir araya gelmekten çok memnun olduklarını söyleyerek, ilçe Başkanı Özgür Kaya’dan ve Muhtar Erol Kamber’den  böyle etkinlikleri devam etmesini istediler. Daha sonra yanındaki ekip arkadaşları ile birlikte köyde bir evin kapısını çalarak ev sahipleri ile sohbet edip çay içen CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya Turgutbey halkına yoğun katılımından dolayı teşekkür ederken,” Görevimiz; hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği herkesin çocukların geleceğinden emin olduğu,  zengin ve kalkınmış bir ülke yaratmaktır. El ele omuz omuza halkımızla yan yana çalışmaya devam edeceğiz. “ dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek