Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Haziran 2016, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1565 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Buğday’da alım başladı verim güzel

Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün, TOBB ve TMO'nun ortak kuruluşu Lisanslı Depoculuk A.Ş.’de (LİDAŞ) alımlara başlandığını belirtti.
Buğday’da alım başladı verim güzel

Buğday kaliteli verim yüksek

 

Başkan Birgün yaptığı açıklamada “Bölgemizde harman başladı ve gülten ve buğday kalitesi olarak güzel bir sezon geçiriyoruz. Bölgesel olarak değişmekle genellikle 400 ila 600 kg arasında verim değişmektedir. Bu hafta itibarı ile Ticaret Borsasından taahhütlü alımlar başladı. 1 Temmuz 2016 tarihi itibarı ile de TMO silolarında randevulu alımlar başlayacak” dedi.

Birgün “Güzel bir fiyat bekliyoruz”

Buğday fiyatlarının hafta içinde açıklanacağını belirten Başkan Birgün “İnşallah güzel bir fiyat açıklanacak ve çiftçimizin yüzü gülecektir. Bizler 900-930 TL veya daha yukarısı bir fiyat açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek