Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Haziran 2016, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1759 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’ne Bir ödül daha verildi

Lüleburgaz Belediyesi Kadın Yılı Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve 3 gün süren ‘Lüleburgaz Görsel Sanatlar Çalıştayı’ belediyede gerçekleştirilen kapanış töreni ile sona erdi.
Lüleburgaz Belediyesi’ne  Bir ödül daha verildi

Törende Çalıştay boyunca yapılan resimlerin yer aldığı serginin açılışı yapılırken ayrıca Özel Kalem Dergisi’nce Lüleburgaz Belediyesi’ne verilen ödül de pasta kesilerek kutlandı.

Özel Kalem Dergisinden ödül

Törende konuşan Belediye Başkanı Emin Halebak, sanatın insanların dünyasını değiştiren, içlerindeki renkleri ortaya çıkaran bir olgu olduğunu ve sanatsız toplumların gelişmeyeceklerini söyledi. Çalıştaya destek veren Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce ve misafir konuklara teşekkür etti. Başkan sözlerinin devamında başarının tesadüflere bağlı olmadığını belirtti ve Özel Kalem Dergisi’nce Kentiçi Ulaşım ve Yayalaştırma” dalında Lüleburgaz Belediyesi’ne verilen ödülü Belediye Çalışanları ile birlikte kutladı.

Daha sonra tüm katılımcılara belgelerini verdi.

Çalıştaya katılan sanatçılar, Öğr. Gör. Çiğdem Önder Er, Doç. Dr. Deniz Bayav, Günseli Ayan, Sevinç Ölmez, Yrd. Doç. Mehtap Uygungöz ve Prof. Oya Kınıklı da Çalıştayın sanat adına çok önemli olduğunu belirttiler.

Programın devamında birlikte sergi gezildi ve etkinlik sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek