Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EF-MAR 2 hizmetinizde

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi No:21/2 (E-5 Bulvar Yolu üzerinde) hizmet verecek olan Eflani Grup bünyesindeki EF-MAR-2, gerçekleştirilen görkemli törenle hizmete açıldı.
EF-MAR 2 hizmetinizde

Marketin açılış törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, Malmüdürü Mustafa Özdemir, İlçe Tarım Müdürü Abuzer Sağdıç, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzman Dr. N. Sema Çomaklı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta Lüleburgaz Müzisyenler ve Roman Halk Dansları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince kurulan Mehteran Takımı gösterilerini sundu. Ardından kukla gösterileri yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Kaymakam Kaya, market sahiplerine yaptıkları yatırımın karşılığını almalarını dilerken mekânın Lüleburgaz halkına da hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Eflani Grup adına konuşan Abdullah Kandemir ise Lüleburgaz halkına en kaliteli hizmeti sunmak adına çalıştıklarını ve gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Okunan duaların ardından EF-MAR 2’nin kurdelesi protokol tarafından kesildi ve market resmen hizmete açılmış oldu.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek