Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 13 Ağustos 2012, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1377 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kadın Kolları’ndan iftar yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları, geçtiğimiz gün Öğretmenlerevi’nde iftar yemeği düzenledi.
CHP Kadın Kolları’ndan iftar yemeği
Yemekte kısa bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, “Sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Ramazan ayında olduğumuz için adı iftar yemeğidir. Bu aslında daha çok bir tanışma ve dayanışma yemeği olarak düzenlendi. Biz sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Yemeğin ücretli olmasının nedeni, devlet hazinesinden para kullanmaya hakkımızın olmayışıdır. Biz kendi yağımızda kavruluyoruz. CHP’liler bedava yemek yemeye gelmiyor. Herkes kendi emeğini ortaya koyuyor. Biz bedava yemek için bir araya gelmeyiz. Türkiye’nin CHP’ye, CHP’nin birliğe ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen yemeğe aralarında CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in eşi Mine Dibek ve Belediye Başkanı Emin Halebak’ın eşi Gülhan Halebak’ın da bulunduğu partili kadınlar katıldı. Tuğçe ARSLAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek