Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Mayıs 2016, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1563 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Mahallesi’nde kaza:1 yaralı

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Zeliha Özbek Caddesi üzerindeki dört yol ağzında meydana gelen kazada ticari bir taksinin motosiklete çarpması sonucu bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Gençlik Mahallesi’nde kaza:1 yaralı

Yeni Yaman Sitelerinden İstasyon Caddesi’ne doğru yol almakta olan Ö.P. yönetimindeki ticari taksi hemen önünden dönüş yapan plakası belirlenemeyen bir aracın arkasından geçmekte olan motosikleti görmedi ve fren yapmasına rağmen motora çarptı. Kazada motosiklet sürücü yara almazken arkasında bulunan kadın yere düşerek hafif yaralandı. Vatandaşların da yardımları sonrası  olay yerine gelen 112 Acil Servis yaralanan kadını alıp hastaneye götürdü. Aniden dönüş yaparak kazaya sebep oylan araç ise kayıplara karıştı.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek