Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Mayıs 2016, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1039 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halil Aslan Lüleburgaz’ın gururu oldu

Lüleburgazlı Maratoncular 1 Mayıs Pazar günü İstanbul Belgrad Ormanında gerçekleştirilen 6 bin 200 metrelik Fıratpen Atatürk Koşusuna katılarak kısa mesafede de başarılı olduklarını gösterdiler.
Halil Aslan Lüleburgaz’ın gururu oldu

Maratoncumuz Halil Aslan 28.43’lük derecesiyle yaş kategorisi olan +60’da Lüleburgaz’a 3.lük madalyası kazandırdı. Diğer sporcularımızdan Reyhan Demirel +45 yaş kategorisinde 6., Emrullah Demirel ise +55 yaş kategorisinde 7. Oldular. Böylece her üç sporcumuz da ilk 10’da yer alarak büyük bir başarıya imza attılar.

 

Yarışma ile ilgili olarak maratoncumuz Emrullah Demirel gazetemize şu açıklamayı yaptı.” Biz çalışkan bir ekibiz. Dersimize iyi çalışıyoruz. Hocamız Oğuz Kesimli’nin programını harfiyen uygulamaya çalışıyoruz. Ama öğreneceğimiz daha çok şey var. Atletizm uçsuz bucaksız bir derya.  Biz bu deryadan sadece birkaç damla tattık. Daha iyi olabilmek için elimizden geldiğince çaba göstereceğiz. 14 Mayıs’ta Bozcaada’da yapılacak 10 ve 21 km. Yarışlarında daha iyi sonuçlar almak istiyoruz. Manevi desteğini bizden esirgemeyen kamuoyuna şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek