Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Mayıs 2016, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1482 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönül Saygı’dan 5. Kişisel resim sergisi

Emekli Öğretmen Gönül Saygı’nın 5. Kişisel resim sergisi, gerçekleştirilen açılış töreni ile açıldı.
Gönül Saygı’dan 5. Kişisel resim sergisi

30 Nisan Cumartesi günü, saat 15:00’de Lüleburgaz Belediyesi Fuaye Alanı’nda açılan resim sergisine sanatseverler katıldı.

Sergide 23 tane eserinin olduğunu söyleyen Saygı “5. Kişisel sergimde, reprodüksiyon çalışmalarımın yanı sıra özgün resimlerimi de sizlerle paylaştım. Resimlerin çoğunluğu tuval üzerine akrilik olmakla beraber birkaçı ahşap türevi malzemeler üzerine akriliktir. Reprodüksiyon çalışmalarımın hemen hemen tamamına yakınında orijinal eserden farklılaşma yolunu seçip değişiklikler yaparak izleyici şaşırtmayı ve kendimce daha eğlenceli bir çalışma olmasını amaçladım. Bazı resimlerde dikkatinizi çekeceğini düşündüğüm “?” yerlere, istenilen kişinin yüzü detaylı bir şekilde çalışabilmektedir, dedi.

Sergi 3 Mayıs tarihine kadar Lüleburgaz Belediyesi Fuaye alanında sergilenecek.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek