Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Mayıs 2016, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Boğaziçi Çocuk Akademisi’nden kutlama

Lüleburgaz’ın Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk Özel Anaokulu Boğaziçi Çocuk Akademisi, geride bıraktığı başarılı yılı resmi açılış ve Çocuk Festivali ile birlikte kutladı.
Boğaziçi Çocuk Akademisi’nden kutlama

Zafer Mahallesi Büklüm Caddesi No:27 adresinde hizmet veren ve “Geleceğin Sökülemeyecek Fidanlarını Dikeceğiz” sloganı ile hizmete başlayan Boğaziçi Çocuk Akademisi, 29 Nisan Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştirdiği resmi tören sonrasında da çocuk festivali ile başarılı geçirdiği yılı taçlandırdı.

Törene CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Belediye Başkanı Emin Halebak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, davetliler ve veliler katıldı.

CHP Milletvekili Turabi Kayan Boğaziçi Çocuk Akademisi Halkla İlişkiler Sorumlusu Banu Birgül’den okulla ilgili bilgiler alıp sınıfları gezdi. Miniklerle sohbet etti.

Daha sonra kurum önünde resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

Milletvekili Kayan yaptığı konuşmasında böylesine güzel bir eğitim yuvasını Lüleburgaz’a kazandıran girişimcilere teşekkür etti ve yöneticileri kutladı.

Başkan Halebak da şimdiki çocukların şanslı olduklarını ifade etti. Okulun tamamen hijyenik şartlarda hizmet veren bir yer olduğunu söyledi. Halebak “Dünya hızla değişiyor. Eskiden ailelerimiz kalabalıktı ve çocuklarımızı ananeler, babaanneler bakardı. Şimdi aileler küçüldü, anne ve babalar çalışıyor ve çocuklarımıza kimin bakacağı ortada kalıyordu ki artık böyle güzel kurumlar açılıyor ve bu sorun ortadan kalkıyor. Bu güzel yeri Lüleburgaz7a kazandıranları kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin de okul öncesi eğitimin öneminin giderek arttığını, Lüleburgaz’da 1736 okul öncesi öğrencinin bulunduğunu söyledi. Çetin “Lüleburgaz’ın ilk özel Anaokulu olma özelliğini taşıyan Boğaziçi Çocuk Akademisi, velilerimizin yükünü hafifleten, yavrularımızın başarılarını yukarılara çekmek adına çalışan bir kurum. Yönteminden öğretmenlerine hepsini kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından konfeti yağmuru altında mekanın kurdelesi kesildi ve kurumun resmi açılışı tamamlandı.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek