Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Mayıs 2016, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 2202 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mamia Pizza açıldı

Lüleburgaz Kurtuluş Mahallesi İstasyon Caddesi No:33/1 (Mevlana Pastanesi yanı) adresinde hizmet verecek olan Mamia Pizza, gerçekleştirilen görkemli açılış töreniyle hizmete başladı.
Mamia Pizza açıldı

Açılış törenini AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, AK parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Muhammed Tuncel, Kırklareli’nde açtığı ana merkezden sonra Lüleburgaz’a da ikinci şubeyi açtığı için mutlu olduğunu belirtti. Tuncel “Günün her saatinden serpme kahvaltı keyfi ve leziz pizzalarımızla halkımıza hizmet vereceğiz” diyerek Lüleburgazlıları Mamia Pizza’nın leziz ürünlerini tatmaya davet etti.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Milletvekili Kayan, işletmenin tüm Lüleburgaz halkına ve işleteme sahibine hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Minsolmaz da Kırklareli’nde bulunan ilk şubenin lezzetli ürünleriyle kendisini kanıtladığını Lüleburgaz’daki Şubenin de kısa sürede sevileceğine inandığını belirtip Muhammed Tuncel’e açtığı şubenin hayırlı olmasını diledi.

Protokolün hep birlikte kurdeleyi kesmesiyle mekan resmen hizmete açılmış oldu. Ardından ikram yapılmasıyla tören sona erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek