Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Nisan 2016, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 2275 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstiklal İlkokulu öğrencileri yine zirvede

Lüleburgaz İstiklal İlkokulu öğrencileri, 9 Nisan 2016 tarihinde Türkiye genelinde yapılan “Tudem Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavında” yine zirvede yer aldı.
İstiklal İlkokulu öğrencileri yine zirvede

4-B Sınıf Öğretmeni Filiz Ohri’nin öğrencisi Anday Toprakkıran Sözel, Sayısal ve Genel Yetenek puanlarında Kırklareli ve Lüleburgaz 1’incisi ve Türkiye 10’uncusu olarak büyük bir başarıya imza attı.

İrem Kozar Sözel ve Akademik puanlarında İlçe ve İl 3’üncüsü olurken Gönenç Elemenli Sayısal puanında ilçe 4’üncüsü il 5’incisi oldu. Yağız Çağlayan Sayısal ve Akademik puanlarında İlçe 8’incisi ve İl 9’uncusu oldu.

4-C Sınıf Öğretmeni Funda Demircan’ın öğrencileri Nisa İnan sayısal puanda İlçe 9’uncusu ve il 10’uncusu, Alim Arslan Kaya sözel puarlarda ilçe 10’uncusu il 11’incisi,

3-C Sınıf Öğretmeni Yasemin Aslım’ın öğrencisi Zeynep Erol da sözel puanda ilçe ve il 7’incisi oldular.

Okul Müdürü Muammer Elipek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerinin başarıları ile gururlandıklarını belirtti ve emeği geçen öğretmenleri ve başarılı öğrencileri kutladı.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek