Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Nisan 2016, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müzik Atölyesi LYFA’da konser verdi

Lüleburgaz 25’inci Uluslar Arası 23 Nisan Çocuk Şenliği programı kapsamında Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) müzik atölyesi öğrencileri keyifli bir konser verdi.
Müzik Atölyesi LYFA’da konser verdi

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayından bu yana faaliyet gösteren Müzik Atölyesinde hazırlanan öğrenciler LYFA’da konser verdi.

Müzik Atölyesinin amacı

Müzik Atölyesinin amacı: Gençlerimize ve çocuklarımıza batı müziği tekniğiyle, nitelikli bir çalgı eğitimi vermek, bu eğitimi onların kişisel gelişimleri doğrultusunda, olabildiğince ileri seviyelere taşımak ve ileride gündelik yaşamlarında müziği ve çok sesliliği hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olarak görmeleri için bir seçenek oluşturmak.

Mülakat yapıldı

Müzik Atölyesine ilk aşamada 72 öğrenci müracaat etmiş, yapılan müzik mülakatı sonucunda 45 öğrencinin Müzik Atölyesi’ne kabulü gerçekleştirildi. Bu öğrenciler sonraki aşamada fiziki yapıları ve kendi istekleri gözetilerek enstrümanları tespit edilmiş ve piyano, keman, gitar ve flüt dallarında çalışmalara başlandı.

En keyifli konser

Belediye Başkanı Emin Halebak konser sonrasında bir konuşma yaptı. Başkan Emin Halebak konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Uzun yolculuklar küçük adımlarla başlar. Yol ne kadar uzarsa hikaye o kadar güzel olur. Bu akşam burada bu kente dair güzel bir şeye şahit olduk. Çocuklarımız bizler için konser verdiler. Belki içlerinden müzisyenler çıkacak. Onların heyecanını gördüğümüzde bu akşamı hiç biri unutmayacak. Ben birçok yerde konser izledim, ama bu akşamki kadar keyif aldığım hiçbir konser olmadı. Hepsini tebrik ediyorum.”

Uğur PİRPOR

 

 



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek