KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 1631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia AVM’de FİLM GALASI

Lüleburgaz’ın tek alışveriş merkezi olan Bercadia AVM hafta sonunda Türk Sineması’nın ünlü isimlerini ağırladı.
Bercadia AVM’de FİLM GALASI

24 Nisan 2016 Pazar günü vizyona giren Kabri Cin isimli Türk Korku Filmi’nin oyuncuları Lüleburgaz Bercadia AVM’de düzenlenen Film Galası ile filmi sinemada ilk kez Lüleburgaz’da izlediler.

Bercadia AVM  Müdürü Erkan Genç ve  Halkla İlişkiler Sorumlusu Merve Saraç,  Gala için Lüleburgaz’a gelen sinema oyuncuların ve basın mensuplarını Bercadia AVM’de bulunan Bursa Kebap’ta ağırladı.

Burada yapılan basın açıklaması ve fotoğraf çekiminin ardından oyuncular Salon 1’de vizyona giren  Kabr-i Cin filmini izledi.

Bercadia AVM Müdürü Erkan Genç, önümüzdeki günlerde Türk Sinemasının ünlü isimlerini ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek