KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 1230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz’de yağmur duası

Lüleburgaz’da bağlı Evrensekiz beldesinde, Evrensekiz Belediyesi’nin öncülüğünde 24 Nisan 2016 Pazar günü Yağmur Duası düzenlendi.
Evrensekiz’de yağmur duası

 Belde halkının katkıları  gerçekleştirilmiş yağmur duasına Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,  Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez,   Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Köy ve Mahalli İdareler  Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, Lüleburgaz’a Ovacık Köyü Muhtarı Celal Adnan Çetin, Yenibedir Köyü Muhtarı Hüseyin Harpaslan,  Kayabeyli Köyü Muhtarı Ali Çalışkan, Karamusul Köyü Muhtarı Ercan Kaya, Sakızköy Muhtarı Fahrettin Dökme,  Evrensekiz Mahalle Muhtarları, Cami İmamları, Cami Derneği Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli ve Evrensekiz halkı katıldı. Yoğun katılımlı ve oldukça  coşkusu geçen yağmur duası sonunda Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti.

Ertan BAYER

 

 

         

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek