Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Nisan 2016, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 1048 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP sürtüşme yeri değildir

CHP Lüleburgaz Delegesi Ahmet Erdal; “CHP sürtüşme yeri değildir. Yöneticiler bir an önce barışmalı ve bu yıl içinde seçim olacakmış gibi hazırlanmalı” dedi.
CHP sürtüşme yeri değildir

Partinin içinde dedikoduların bir önce bitmesi gerektiğini de belirten Ahmet Erdal; “Kiralık akılla parti yönetilmez. Takma akıldan da hayır gelmez. CHP sürtüşme yeri değildir. Bir an önce parti dedikodularından uzak durmalı. Parti içindeki. dedikodu üretim merkezleri bitmeli siyasetin dışına çıkılmamalı. Telefonlarla resimler çekip sağ solla paylaşmakla olmaz bu işler. Telefon siyasetçiliği mi yapıyorsunuz. Böyle devam ederseniz boğaz köprüsünden öteye geçemezsiniz, yaptıklarınız köprüyü geçmez. Hizmet ederseniz adam gibi edin. Gizli gizli yumurta olmayan boş folluklarda dolaşmayın. Ölüleri mi canlandırmaya bakıyorsunuz ölen hiç canlanır mı? Kendine güvenen varsa bağımsız aday olsun. Böyle siyasette yapılmaz parti de yönetilmez. Yaptığınız hizmetlere günü geldi mi takdir edilirseniz size plaket verilebilir olmazsa bir at gözlüğü hediye edilir merak etmeyin birilerin adamları coştukça coşuyorsunuz bakalım nereye kadar coşacaksınız. Kimse akıl hocalarınız ortaya çıksınlar.”

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek