Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 09 Nisan 2016, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1221 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ergene Mitingi yarın

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen ve Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu ile Trakya’da bulunan emekten yana olan tüm siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerinin desteklediği “Ergene’de Yalana Trakya’da Talana Son” mitingi yarın Lüleburgaz’da yapılacak.
Ergene Mitingi yarın

Saat 14.00’de Lüleburgaz Taşköprü yanında bulunan Lüleburgaz Deresi yanında toplanmaya başlayacak olan katılımcılar buradan yürüyerek Lüleburgaz Hükümet Konağı önüne buradan da İstanbul Caddesi, Yaman Otel , Fatih Caddesi istikametinden Kongre Meydanı’na gelerek burada taleplerini içeren bir basın açıklaması okuyacak.

Katılımcıların Ergene Büyük Yürüyüşü ismini de verdikleri ekliğe CHP Genel Sekreteri Prof. Kamil Okyay Sındır, CHP Trakya Milletvekilleri, Belediye Başkanları,  Emekten Yana Siyasi Partiler, Demokratik Kitle Örgütleri,  Çevre Dostu Dernekler, Platformlar ve Oluşumlar katılacak.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek