Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 01 Nisan 2016, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu yarın Tekirdağ’da

Tekirdağ’ın genç siyasetçileri, Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay TBMM’ye yaptıkları ziyarette, Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü ile de görüştüler.
Kılıçdaroğlu yarın Tekirdağ’da

CHP’li Köprülü’yü makamında ziyaret eden Belediye Başkanları, temsil ettikleri ilçeler hakkında yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında milletvekili Köprülü’ye bilgi verirken, Çerkezköy ve Hayrabolu’da yapılacak çalışmalar hakkına görüş alışverişinde bulundular.

TBMM’de Tekirdağ Milletvekillerini ziyaret eden Belediye Başkanları, daha sonra CHP Milletvekili Köprülü’nün eşliğinde, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile TBMM’deki makamında görüşen; Tekirdağ Milletvekili Köprülü, Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu  ve Çerkezköy Belediye Başkanı Akay; Tekirdağ, Hayrabolu ve Çerkezköy üzerine sohbet etti.

2 Nisan 2016 Cumartesi günü  Tekirdağ’a gelerek STK’lar ile görüşecek olan Kılıçdaroğlu; genç belediye başkanlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke gündemine ilişkin ve bölgedeki gelişmelere ilişkin yapılan sohbetin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu; ziyaretten dolayı Belediye Başkanlarına ve Milletvekili Köprülü’ye teşekkür etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı da Tekirdağ için yarın otobüs kaldıracak.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek