Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Mart 2016, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 851 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor gol düellosunu kaybetti 3-2 2

Kırklarelispor, ligin 29. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor’a 3-2 kaybederek haftayı puansız kapattı.
Kırklarelispor gol düellosunu kaybetti 3-2 2

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta play off mücadelesi veren Kırklarelispor, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçı ev sahibi Hatayspor 3-2 kazandı.

Maçın ilk golü ev sahibi takım Hatayspor’dan geldi.  Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım,  31.dakikada Alican Tez’in golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra toparlanan Kırklarelispor, 36. dakikada Cafercan Aksu  skoru eşitledi. 1-1.   43 Dakikada Kırklarelispor Sedat Debreli  ile 2-1 öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına üstün giren taraf oldu.

İkinci yarıda toparlanan Hatayspor, 53:Dakikada Alican Tez  ile beraberliği yakarken, 62 Dakikada Ahmet Güven ile 3-2 öne geçti ve maçı 3-2 kazandı.

Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Erkan Özdamar, Aydın Karsavuran, Hilmi Göktürk İmamoğlu

Hatayspor: Mücahit, Mithat, İzzet (Dk. 46 Emin Altunay), Burak, Selahattin, Tolga, Süleyman (Dk. 53 Ahmet), Alican (Dk. 82 Erol), Serdar, Soner, Semih

Kırklarelispor: Deniz, Davut, Göksel, Cafercan, Sedat, Erdi (Dk. 59 Emin Yalın), Aytek, Nazif (Dk. 76 Mehmet), Engin, Salim (Dk. 90 Cemal), Volkan

Goller: Dk. 31 ve 54 Alican, Dk. 62 Ahmet (Hatayspor), Dk. 35 Cafercan, Dk. 43 Sedat (Kırklarelispor)

Sarı kartlar: Dk. 70 Cafercan, Dk. 80 Volkan, Dk. 90+1 Cemal (Kırklarelispor), Dk. 86 Serdar (Hatayspor)

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek