Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Nisan 2012, Pazartesi 11:48 tarihinde eklendi. 848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor kaçan galibiyete yanıyor

''Bandırmaspor karşılaşmasını kazanamadığımız için çok üzgünüz''
Kırklarelispor kaçan galibiyete yanıyor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor'un kulüp başkanı Volkan Can, ''Bandırmaspor karşılaşmasını kazanamadığımız için çok üzgünüz'' dedi.

Can, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahalarında karşılaştıklarını Bandırmaspor'la 0-0 berabere kaldıklarını anımsattı.

Rakipleri karşısında girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Can, ''90 dakika tek kale maç oynadık. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladık, ancak topu filelerle buluşturamadık. Bandırmasporlu bir futbolcunun 52. dakikada kırmızı kart görmesi sonucu oyunun hakimiyeti tamamen elimize geçti. Lider takıma pozisyon vermedik. Önümüzdeki karşılaşmalara ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Takımı hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Teknik Direktör Bilgin Erdem de, takımın maçta elinden geldiğini yaptığını, fakat kazanmayı başaramadığını belirtti. AA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek