Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Mart 2016, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1048 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem 18 Mart ve Ergene

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. 12.45’te başlayan toplantı saat 13.30’da sona erdi.
CHP’de gündem 18 Mart ve Ergene

Toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile birlikte İlçe Başkan Yardımcısı Burcu Sabancılar, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Dedeoğlu ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Nur Sakallı yönetti.

Toplantıda 18 Mart Şehitler Günü, bugün yapılacak olan Su Paneli ve 10 Nisan’da CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek “Ergene’de yalana, Trakya’da talana son” mitinin tanıtımı yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı konuşmada; “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak 20 Mart 2016 Pazar Günü düzenlemek istediği “18 Mart Teröre Lanet Şehitlere Saygı” mitingine izin verilmedi.  Ancak bugün (dün) Diyarbakır’da yapılan Nevruz’a izin veriliyor.  Bu güvenlik nedeniyle ertelemenin samimi olmadığını gösteriyor.” Dedi. CHP’de slayt gösterileri 18 Mart Şehitler Günü,  Ergene’nin temizlenmesi ve Çanakkale Slaytları gösterildi.

Özgür Kaya konuşmasında bugün düzenlenecek olan Su Paneli ve 10  Nisan’da düzenleyecekleri “Ergene’de yalana Trakya’da talana son mitingi” çalışmalarının da başladığını söyledi.

Konuşmalardan sonra CHP  Bülteni ile ilgili gelen tebrik yazısını Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Nur Sakallı okudu.

CHP’de son konuşmayı 2009-2014 yılları arasında CHP Babaeski İl Genel Meclis Üyesi seçilen Alaaddin Ergin yaptı.

Toplantı saat 13.30’da sona erdi.

 

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek