Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Mart 2016, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan’dan gazetemize ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret etti.
Turabi Kayan’dan gazetemize ziyaret

Ziyaret sırasında ülke gündemi ve yerel gündem ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Turabi Kayan, CHP’nin  Başkanlık Sistemi’ne karşı olduğunu Yeni Anayasa Çalışmaları’nda da Anayasının ilk 4 maddesinin Asla Değiştirilmemesinden yana olduğunu söyledi.

İktidarın oy çıkartamadığı için Kırklareli’ni ve Tekirdağ’ı cezalandırdığını da belirten Turabi Kayan, iktidarın  Kırklareli ve Trakya üzerinde oynadığını oyunları bozmak için TBMM’de olduğunu söyledi.

Kırklareli’nin ve Trakya’nın sorunlarını TBMM’ye taşıdığını bunun için de önerge ve kanun teklifleri sunduğunu da vurgulayan Turabi Kayan; “24 saat cep telefonu açık olan milletvekili olarak Kırklareli’nin sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaretten memnun olduğunu belirterek CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek