Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Mart 2016, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 1075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazartesi toplantısını kadınlar yönetti

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Pazartesi toplantısının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden bir önce yapılması nedeniyle toplantıyı kadınlar yönetti.
Pazartesi toplantısını kadınlar yönetti

CHP Lüleburgaz İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri Vasfiye Kantürer,  Burcu Sabancılar,  CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Dedeoğlu, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Nur Sakallı, yaptıkları sunum ve slaytlarda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  etkinliklerine dikkat çekti.

Konuşmalarda önce  Emekli Öğretmen Münevver Bilgen söz aldı. 8 Mart’ın tarihi ile ilgili yazdığı yazıyı okuyan Bilgen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ardından da “Biz 3-5 kadın bir arada bir yemek düzenliyoruz. Bu yemeğin CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü ve CHP Lüleburgaz Kadın Kolları ile bir ilgisi yok” dedi.

Münevver Bilgen’in ardından Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz söz aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Recep Ayaz;” Benin belediye başkanlığım döneminde Ahmetbey Belediyesi’ne ilk kadın belediye meclis üyesi seçildi.  Ben başka bir konuya da dikkat çekmek istiyorum.  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda gündem güzel ama gerginlik  kötü.  Bu gerginliklerin giderilmesi gerekir” dedi.

Recep Ayaz’ın ardından  Hakan Dedeoğlu söz aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile birlikte Soğucak Deresi ve Alpullu Şeker Fabrikası konuları açtı.  Hakan Dedeoğlu konuşma yaparken bir ara içeri girerken gürültü yapan partililer dikkati dağıtınca Hakan Dedeoğlu  esprili bir şekilde “Kadınlarımız olsa içeri girerken gürültü yapmazlardı. “dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun konuşmasının “Onlar yaşlı olabilir” diyerek kesen Münnevver Bilgen,  kendisine “Yanlış anladınız Hakan Bey farklı konuya dikkat çekti” diyen kadınlara de sert sözlerle cevap verdi.

Münevver Bilgen’le sözlü tartışmaya girmeyen Hakan Dedeoğlu konuşması bittikten sonra tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadın Günü’nü tebrik ederek tokalaştı. Münnever Bilgen, Hakan Dedeoğlu ile tokalaşmak istemediğini belirterek elini de vermedi.

Partide bulunan diğer kadınlarda bu durumu şaşkınlıkla izledi.

Hakan Dedeoğlu’nun ardndan   CHP Babaeski eski İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Ergin Söz aldı. Alaaddin Ergin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir konuşma yaparak şiir okudu.

Toplantının ardından gazetemize açıklamada bulunan bazı CHP’li kadınlar; “Münnever Hanım partimize yeni üye oldu.  Kendisi  Milletvekili  Turabi Bey’in çalışmalarını destekliyor. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı,  Kadın Kolları Başkanlığı’nı iyi faaliyette de kötü faaliyette de eleştiriyor.  Bugün  İlçe Başkanı burada olsaydı laf sokardı. Ama o olmayınca  Hakan Bey’e sataştı. Ama Hakan Dedeoğlu, 20 yılı aşkın bir süreden beri  verdiği mücadele ile kendisini ispatlamış bir kişidir. Bu hanımefendi de Hakan Bey üzerinden partilerimize  çok büyük saygısızlık yaptı.  Umarız  Milletvekili Turabi Kayan bu hanım efendiyi gerektiği şekilde uyarır  uyarmazsa hem partimiz hem de kendisi büyük zarar görür” dediler.

Ertan BAYER

 



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek