Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Ağustos 2012, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1149 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençler Kesimoğlu’nu seçti

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle, CHP Gençlik Kollarının Mersin Akkuyu'daki Gençlik Kampına katılarak gençlere deneyimlerini aktardı.
Gençler Kesimoğlu’nu seçti
 
CHP İl yöneticisi gençlerin Parti program ve tüzüğü, sosyal demokrasi, temel üye eğitimi konularında eğitim almasının öngörüldüğü ve 4 devreden oluşan kampın, Kesimoğlu'nun da katıldığı 2. devresine 10 ilden 50 kadar genç ve eğitmenler katıldı.
Gazetemize yaptığı özel açıklamada, kampta milletvekilleriyle görüşmelerin "Deneyim Konuşuyor" adıyla ve iki bölümde gerçekleştiğini belirten Kesimoğlu, ilk bölümde kendi deneyimlerini, siyasi birikimini gençlere aktardığını, ikinci bölümde de gençlerin sorularını yanıtladığını söyledi.
Gençlerin akıllarından geçen her şeyi cesurca sorduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Kesimoğlu "Bu kamptan ben de çok faydalandım. Gençlerimizin enerjisi ve fikirleri beni etkiledi. Bu kamp geçlerimizle aramızda bir köprü işlevi gördü. Partili gençlerimizin son derece özgüvenli olduklarını görmek de, ayrıca, geleceğe olan umutlarımı arttırdı" dedi.
Geçtiğimiz  4 Ağustos 2012 Cumartesi günü   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ziyaret ettiği kampa 2-3 Ağustos tarihlerinde katılan Kesimoğlu "Genel Başkanımızın kampı bizzat ziyaret etmesi gençlere duyduğu güveni ve verdiği önemi gösteriyor." diye konuştu.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek