Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Mart 2016, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 2000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PARTİMİZDE KAVGA YOK, TARTIŞMA NORMALDİR

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın önceki gün parti de yaptığı konuşma partililer tarafından tartışılmaya başladı.
PARTİMİZDE KAVGA YOK, TARTIŞMA NORMALDİR

Özgür Kaya yaptığı konuşmada; “Partimizde kavga yok, tartışma normaldir” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın yaptığı konuşma şöyle; “Partimizde bir kavga var gibi göstermeye çalışanlar nafile bir çaba içerisindedir. Elbette farklı düşünceler ve tartışmalar olabilir ve bu da doğaldır. Bu akşam saat 18.00’de parti binamızda yapacağımız CHP GRUP toplantısında 20’de 20 katılım bekliyoruz, partimiz birlik ve beraberlik içerisinde, en doğru hizmetin ne olduğunu konuşmaya, tartışmaya ve halkımıza hizmet etmeye devam edecektir.  Bu akşam yapacağımız CHP Meclis Grup Toplantısında CHP’li Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızdan Yönetim Kurulu üyemiz ve Belediye Meclis Üyemiz Burhan Keskinoğlu’nun vereceği “cenaze hizmetlerin ücretsiz olması” hakkındaki önergeye destek isteyeceğiz. Bu konu ile ilgili grup kararı almayı duşunmuyoruz, bu vicdani ve insani meseledir. Başta CHP’liler olmak üzere tüm partilerin bunu önergeyi destekleyeceğine inanıyorum.

EMİN BAŞKAN’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ
Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan’ın 16 Şubat tarihinde, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu hakında 17 kere tekrarlanan “beceriksiz, basiretsiz, çabuk hırsız ve ÇİYAN ” gibi hakaretlerle dolu, CHP’nin organizasyonlara katılan üyelere ve delegelere, muhtarlara, emekli öğretmenlere yönelik “bedava kahvaltıcılar ve boş gezenin boş kalfaları” gibi göndermelerin olduğu açıklamalarını henüz kendi kişisel sayfasından kaldırmamış olmasına hayretle takip ediyoruz. Başkan Yardımcısı Kevser Özkan hanımefendi, Belediye bünyesinde çalışan bir görevlidir. Geçen 14 günlük süre zarfında, bu açıklamalar hakkında, eğer bilgisi yoksa, gereğini yapmamış olan, bilgisi varsa da, bu konuda açıklama yapmayan Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak’ı göreve davet ediyoruz. Belediye Cumhuriyet Halk Partisinin İlçe Üyelerine ve Delegelerine karşı yapılan bu hakarete karşı öncelikle harekete geçmesi gereken Belediye Başkanı Emin Halebak’tır.

BELDE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Cuma günü saat 19.00 – 21.00 arasında Evrensekiz’de gerçekleşen seçimlerde Adburrahim Akyıldız Cumartesi günü saat: 19.00 – 21.00 arasıda Büyükkarıştıran’da gerçekleşen seçimlerde ErtuğrulÇalıca

Pazar Günü saat: 14.00 – 18.00 arasıda Ahmetbey’de gerçekleşen seçimlerde Levent Divrik arkadaşımızBelde Başkanlıklarını kazanmışlardır. En küçük biriminde bile demokratik seçimlerden vazgeçmeyen Türkiye’nin ve Cumhuriyetin temınatı CHP’nin altıok’lubayrağını daha yukarı kaldırma görevi artık onlarındır. Kendilerini ve yönetim kurullarını tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum

CHP BÜLTENİ TÜKENDİ

İlçe yönetimimizin 90 günlük çalışmalarını ve etkinliklerini anlatan CHP LÜLEBURGAZ BÜLTENİnin ilk sayısı 2.baskısını yapmasına rağmen tükenmiştir. Gerek üyelerimizin gerekse tüm kamuoyunun gösterdiği ilgiye teşekkkür ederiz. 2. Sayısının hazırlandığı bültenimizde Atatürk sayfası, beldelerden haberler, kadın kolları ve gençlik kolları sayfalarımızda yer alacaktır.

B.KARIŞTIRAN BELEDİYE BAŞKANI NEDEN ÇALIŞMIYOR.

06/05/2014 yılında CHP Büyük karıştıran belediye meclis üyelerimizin verdiği Düğün Salonuna ASANSÖR ve Yangın merdiveni yapılması için verdiği önerge belediye meclisinde kabul edildiği halde neden yapılmamıştır. Büyük karıştıran Halkının hayatını kolaylaştıracak bu öneri CHP’den geldiği için mi yapılmıyor. Kimse HİZMETİ SİYASETE KURBAN ETMESİN.”

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek