Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 24 Şubat 2016, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1525 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GAZDAŞ’tan CHP’ye 10. Yıl ziyareti

GAZDAŞ Lüleburgaz İşletme Müdürü Irmak Kaya, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Güven Yalılı, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’yı ziyaret etti.
GAZDAŞ’tan CHP’ye 10. Yıl ziyareti

GAZDAŞ’ın 10. Yılı dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten GAZDAŞ Lüleburgaz İşletme Müdürü Irmak Kaya, ziyaretlerde GAZDAŞ’ın faaliyetleri, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını söyledi.

 ‘LÜLEBURGAZ’IN %80’İ DOĞALGAZ KULLANIYOR’

Lüleburgaz’da 32 bin 515 doğalgaz abonesi olduğunu söyleyen GAZDAŞ Lüleburgaz İşletme Müdürü Irmak Kaya, son dönemlerde doğalgaz fiyatlarının yüksek gelmesi ile ilgili yapılan yorumlara açıklık getirdi. GAZDAŞ’ın fiyatlar konusunda bir belirleme yapmadığını belirten Kaya “Doğalgaz fiyatları konusunda belirlemeyi Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) yapıyor. GAZDAŞ olarak biz, EPDK’nın bize belirlediği tarife işlemini uyguluyoruz. Ekim 2014 ten bugüne doğal gaz a devlet tarafından  bir zam yapılmadığını , özellikle hava koşullarından kaynaklı etkinin bu aylarda yüksek faturalara neden olduğunu belirtmek isteriz. Lüleburgaz’da %80 oranında doğalgaz kullanıcı mevcut, dedi.

‘YILBAŞINDA 2 GÜNLÜK GEÇİKMEDEN DOLAYI FİYATLAR ARTTI’

Yılbaşından sonra gelen yüksek oranlı faturaların sebebinin, tatil dolayısıyla 2 günlük bir okuma ve sistem gecikmesinden kaynaklandığını belirten Gazdaş İşletme Müdürü Irmak Kaya, bu gecikme nedeniyle abonelerin faturalarında artış olduğu ancak doğalgaz faturasına herhangi bir zammın gelmediğini ifade etti.

‘FATURALAR AYLIK DÖNEMLERE YAYILSIN’

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, vatandaşların yüksek gelen doğalgaz faturası borcuyla ilgili olarak aylık dönemlere yayılması konusunda ki görüş bildirdi. Trakyalıların her zaman borcuna sahip çıkan insanlar olduğunu belirten Başkan Özgür Kaya, doğalgaz faturalarının aylık dönemlere yayılması gerektiğini, vatandaşların yazın faturaları daha rahat bir şekilde karşılayabileceğini ifade etti.

Uğur PİRPOR    

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek