Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Şubat 2016, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2653 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan Belediye Yönetimi’ne cevap

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan’ın “Çayanların yolunda olduğunu söyleyenler çiyan çıktı” sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Özgür Kaya’dan Belediye Yönetimi’ne cevap

Kaya “Cenazelerin ücretsiz kaldırılması tartışması devam ederken, “cenaze hizmetlerinin ücretsiz olmasını” Napolyon’un savaşlarına benzeten Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan’ın gazetelerin üzerinden yaptığı nefret dolu açıklamaları anlayabilmiş değiliz. Çok uzun yıllardır Belediye Başkan Yardımcılığı yapan bir hanımefendinin (17 defa tekrarlanan) beceriksiz, basiretsiz, ciddiyetsiz, çiyan vs. gibi sözlerle partimize ve yönetimimize karşı hakaret ve nefret dolu açıklamalarını ve bunu neden yaptığını ve Kırklareli’nde ki tüm gazetelere niçin servis ettiğin de anlayabilmiş değiliz. Emeklisi çoktan gelip geçmiş, belediyecilikte oldukça tecrübeli olan bu hanımefendinin, belediyedeki hiyerarşiyi, parti hiyerarşisini ve siyasi etik kurallarını yok sayacak cesareti nereden bulduğunu da bilemiyoruz. İlçe Başkanına ve yönetim kuruluna beceriksiz, basiretsiz, ciddiyetsiz, çabuk hırsız ve çiyan vs. diyen partimizin yaptığı organizasyonlara katılan il genel meclis üyelerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza, spor adamlarına, il ve ilçe kongre delegelerimize, üyelerimize, okul aile birliklerimize ve öğretmenlerimize bedava kahvaltıcı, boş gezenin boş kalfası gibi göndermeler yapan bu hanımefendinin muhatabı biz değiliz. Bu konuda sorumluluk Belediye Başkanımız Emin Halebak’tadır.

Eğer bizim yönetim kurulumuzdan her hangi bir yönetici Belediye Başkanına ve Belediye yönetimine karşı böyle cümleleri kurmuş ve Kırklareli’nde ki tüm gazetelere servis etmiş olsaydı, gazetenin mürekkebi daha kurumdan o yöneticinin ya istifasını ister ya da görevden alırdık. Hiç kimsenin Cumhuriyet Halk Partisine ve onun seçilmiş yöneticilerine bu çeşit hareketlerle saldırma hakkı yoktur, olamaz.

Bu konunun gereğinin yapılmasını beklerken “her hangi” bir sebeple Belediye Başkanımızın ve Belediye meclis üyelerimizin bu konuda sorumluluk almaması durumunda, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetiminin bu sorunu hukuk dairesinde ve siyasi kurallar çerçevesinde çözeceğinin bilinmesini isteriz. Herkesi sorumlu davranmaya ve sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz.” Dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek