Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Şubat 2016, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Amacım Kırklareli’nin hak ettiği payı almasını sağlamak”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, dün gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz;  “Amacım Kırklareli’nin hak ettiği payı almasını sağlamak”

Çalışmalarla ilgili Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’a bilgi veren Minsolmaz;”Kırklareli halkı  Devletimize vergisini ödeyen, elektrik ücretini, su ücretini aksatmayan, devletini seven insanlardır. Ancak uzun yıllardan beri siyasi temsil eksikliğinden dolayı devletten hak ettiği yatırımı alamamaktadır. Beni görevim hedefim de bu yatırımları Kırklareli halkının almasını sağlamaktır.  Seçimden önce Lüleburgaz’a Çevre Yolu’nun getirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağım demiştim. Karayolları Genel Müdürlüğü’nde çalışmalar  sonucu Çevre Yolu İhalesi’nin 2016 yılı içinde yapılmasının önündeki engelleri kaldırdık. 2016 yılı içinde hem Çevre Yolu’nun hem Lüleburgaz’a yapılacak olan hastanenin ihalesi yapılacak.  Kırklareli’ne fakülte getirilmesi için çalışmalarımız var. Bunun yanında Kırklareli ve Edirne illerine ortak kurulacak olan hava alanı projesi ve Dereköy’ün TIR trafiğine açılması projesi  Kırklareli’nin ekonomik olarak önemli katkılar sağlayacak. Bunun yanında Kırklareli’nin turizm açısından da ilerlemesi için gerekli girişimleri yapıyorum” dedi.

Milletvekilinin esas görevinin düğünlere ve cenazelere katılmak değil seçildiği ilin ekonomik olarak önünü açmak ve rahatlatmak olduğunu da belirten Minsolmaz;”Cenazelere, düğünlere, açılışlara katılmak il ve ilçe başkanlarımızın görevidir. Bizler burada olduğumuzda da katılabiliriz. Ama vekilin esas görevi vekil olduğu halkının Ankara ile ilgili sorunlarını çözmek ve hizmet sağlamaktır. Bu düşünce ile  tüm Kırklareli’nin önünü açmak için mücadele edeceğim” dedi.

 

Ertan  BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek