Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Şubat 2016, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 613 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Küpeleme Sözleşmesi İmzalandı

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci ve Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’nin katılımı ile İl Müdürlüğü binasında küpeleme sözleşmesi imzalandı.
Küpeleme Sözleşmesi İmzalandı

Kırklareli İli Merkez ve İlçelerindeki hayvancılık işletmelerinde doğan sığır cinsi hayvanların küpelenmesi ve kayıt altına alınması çalışmalarının yürütülmesi için 01.01.2016-31.12.2016 tarihlerini kapsayan sözleşme ile 0-90 günlük sığır cinsi hayvanlara küpeleme ve kayıt altına alma işlemi yapılacaktır. Ayrıca küpesi düşen hayvan yetiştiricilerinden müracaat alınarak aynı küpe numarası tekrar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılacak olup, denetimler İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek