Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Şubat 2016, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2488 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilal Çetintaş’tan 50. yıl buluşması

Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Lüleburgazlı Bilal Çetintaş, 1965 yılında kurulan Kristal İş Sendikası’nın 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle geçtiğimiz Cuma akşamı Lüleburgaz Turgutbey Yolu üzerinde bulunan St. Senatör Restaurant’ta yemekli bir toplantı düzenledi.
Bilal  Çetintaş’tan 50. yıl buluşması

Lüleburgaz’da bulunan meslek odalarının başkanlarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Bilal Çetintaş,; “1965 yılında kurulan Kristal İş Sendikası’nın 50. Kuruluş yıldönümünü kutladık. Görevim Kristal İş Sendikası Genel Başkanlığı olsa da ben Lüleburgazlıyım. Lüleburgaz’a daha fazla katkım olsun diye sizlerle tanışmak ve dayanışma içinde bulunmak için sizleri davet ettim. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, geçtiğimiz Cuma akşamı Turgutbey Yolu üzerinde bulunan St.  Senatör Restaurant’a düzenlediği yemekli toplantıda Lüleburgazlı Oda Başkanları’nı bir araya geldi.

Toplantı sırasında Bilal Çetintaş’a  Kristal İş Sendikası Genel Başkan Vekili Bilal Bildik, Genel Eğitim Sekreteri İbrahim Öz, Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Birol Özbay, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Sekreteri  Murat Yıldırım,  Şişecam Grubu çalışanları  Salim Çallı ve Serbülent Avcı eşlik etti.

Lüleburgaz  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi  Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan’ın organize ettiği geceye Fahri Özkan’la birlikte Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ı Ergin Okandeniz, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Başkanı Kenan Var,  Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, Lüleburgaz  Gıda Mahalleri Odası Başkanı İlhan Karaca, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç,  Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, Lüleburgaz  Kahveciler Odası Başkanı  Nazif Kıvılcım, Lüleburgaz Demirciler  Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, Lüleburgaz Marangozlar Odası Başkanı Hasan İsmailler, Lüleburgaz Terziler Odası Başkanı Ahmet Kurnaz,  Lüleburgaz Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın, Lüleburgaz Elektrikçiler Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, Lüleburgaz Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı Naci Özen,  Lüleburgaz  Köprübaşı Sanayi Sitesi  Kooperatifi Başkanı Feridun Ergin, Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Rahim Kurt,  Lüleburgaz 105 No’lu Erişim Kooperatifi  Başkanı Turgay Çekirdekçi,  Lüleburgaz Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Koray Güven, Lüleburgaz İnci Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Gürkan Onbaşı katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş; “Görevim Kristal İş Sendikası Genel Başkanlığı olsa da ben Lüleburgazlıyım. Lüleburgaz’a daha fazla katkım olsun diye sizlerle tanışmak ve dayanışma içinde bulunmak için sizleri davet ettim. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim”

Oda Başkanları adına bir konuşma yapan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz’de; “Sivil Toplum Örgütleri ülkemizde önemli bir güçtür. Lüleburgaz’da da bir arada hareket edildiği zaman kentimize önemli katkılar sunar. Bu şekilde bir dayanışmayı düşünüp hayata geçiren Kristal İş Sendikası Genel Başkanı’na çok teşekkür ediyoruz. Bu tür toplantıları bizlerin de devam ettirmesi gerekir” dedi.

Toplantıya katılanlar, sürekli iletişim halinde olup birbirlerine destek vermek dilekleri ile toplantıdan ayrıldılar.

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek