Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Şubat 2016, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir tutam engelsiz eğlence

Çeşitli illerde Üniversite okuyan Lüleburgazlı öğrencilerden oluşan 12-13 kişilik grup,15 günlük tatili değerlendirip Lüleburgaz Engelliler Derneği yararına eğlence programı düzenledi.
Bir tutam engelsiz eğlence

Olcay Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe engelli engelsiz birçok Lüleburgazlı, Muratlı Engeliler Derneği Yönetimi, Lüleburgaz Engeliler Derneği Başkanı Ömer Dağ ve Dernek üyeleri katıldı.

 “Bir Tutam Engelsiz Eğlence” adını verdikleri etkinliği engelli ve engelsiz normal bireyler arasında kaynaşma sağlamak ve insanlardaki ön yargıları yıkmak adına düzenlediklerini belirten Üniversite öğrencisi Püren Kurt, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Etkinlikten elde edilecek geliri de Lüleburgaz Engeliler Derneği’ne bağışlandıklarını söyledi.

Dans@Trakya dans grubu da gösterileriyle etkinliğe renk katarken engelli engelsiz etkinliğe katılan tüm misafirler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmenin tadına vardılar ve engeller bir an olsun unutuldu.

 

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek