Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Şubat 2016, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1567 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Burhan Başkan istifa etti

6 Aralık 2015 tarihinde yapılan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Kongresi’nde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçilen Özgür Kaya ile birlikte CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Burhan Başkan lakaplı Burhan Keskinoğlu yapılan görev dağılımında da Kooperatifler’den Sorumlu CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı seçilmişti.
Burhan Başkan istifa etti

Burhan Keskinoğlu, dün CHP Lüleburgaz  İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na verdiği dilekçede istifa nedenini “Uygun gördüğün nedenlerden dolayı” sözleri ile açıklayan Burhan Keskinoğlu’nun yakın çevresinde “Çok yoruldum “ Dediği öğrenildi.

Burhan Başkan’ın seçim sırasından yoğun çaba harcadığını belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’da yaptığı açıklamada; “Burhan Başkan gençlerin örnek alacağı bir çalışma ile bizlere destek verdi. Partiye her zaman deste vereceğine inanıyoruz.  Gönüllerin Başkanı Burhan Başkan’a  bu desteklerinden  dolayı teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek