Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Şubat 2016, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan Bulgaristan ziyareti

Lüleburgaz Kaymakamlığı “Deniz/Göl ve Doğa’nın Turizmle Buluşması” projesi faaliyetleri kapsamında Bulgaristan’da fotoğraf sergisi etkinliğine katıldı.
Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan Bulgaristan ziyareti

Lüleburgaz Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen  “Deniz/Göl ve Doğa’nın Turizmle Buluşması”   faaliyetleri kapsamında proje ortağı olan Bulgaristan Tsarevo Belediyesi ile Fotoğraf Sergisi etkinliği gerçekleştirildi.

2 Ocak Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve 20 kişilik ekip katıldı.

Lüleburgaz ekibinin Tsarevo Belediye Başkanı tarafından Tsarevo’da karşılanmasıyla başlayan etkinlikte, Bulgaristan Tsarevo Belediyesi Kültür Müzesindeki proje sunumu ve sergi alanının gezilmesiyle devam etti.

Fotoğraf Sergisinin ardından, Kaymakam ve beraberindeki heyete proje kapsamında yapılan yürüyüş ve bisiklet yolu gezdirilerek tanıtıldı.

Sınır iki ülke arasında ortak kültürü yaşatmak, ortak değerler yaratmak ve bundan sonra yeni proje fikirleri oluşturmak dilekleri ile program sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek