Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Şubat 2016, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yer görme turu düzenlendi

Lüleburgaz Yıldızları Yüzme Akademisi Mimari Proje Yarışması Yer Görme Turu düzenlendi.
Yer görme turu düzenlendi

Lüleburgaz Yıldızları Yüzme Akademisi için kentin noktalarından biri seçildi. Alanın konumu, topografyası ve peyzajı, zengin mekânsal kullanımlar içeren sportif, rahat, huzurlu ve eğlenceli bir alan vaat ediyor. Bu potansiyellerin zengin karşılığını bulması ve doğru değerlendirilmesi için yarışma formatı iki kademeli olarak belirlendi.Yarışma şartnamesinde de belirtildiği üzere, Lüleburgaz Belediyesi personeli Mimar Emre Dülger ve Endüstri Mühendisi Zeynep Tüfekçioğlu tarafından, yarışma alanının tanıtımı için Yer Görme Turu gerçekleştirildi.

 Edirne Caddesi üzerinde çamlık ve eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu 82.391m2 lik yarışma alanı hakkında bilgi verildi.

 

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek