Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Ağustos 2012, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor ile oynadığı hazırlık maçını yeni transfer Escude, Olcay(2), Sivok, Almeida(2) ve Mertcan’ın golleriyle 7-1 kazandı. Kırklarelispor’un tek golü ise Sezer’den geldi. Müthiş bir atmosfer altında oynanan karşılaşmada, ikinci yarıda oyuna giren Fernandes, yaptığı asistler ve oynadığı futbolla göz doldurdu. Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, tüm Trakyalı Beşiktaşlılara teşekkür ederken, “Kırklareli halkına unutulmaz bir gün yaşattığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki dönemlerde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarda buraya gelir. Trakya halkını Süper Lig takımlarına karşı bir özlemi var” ifadelerini kullandı. Can, hazırlık maçının Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda yapıldığını da sözlerine ekledi.
Kartal rahat kazandı Yenİ sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Beşiktaş, deplasmanda Kırklarelispor ile oynadığı hazırlık maçında rakibini gole boğdu. Maça tutuk başlayan siyah-beyazlı takım ilk dakikalarda istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Maçın 13.dakikasında Mehmet Akyüz’ün ceza sahası üzerinden yaptığı vuruşta kaleci Alişan topu kornere çeldi. İlk yarıda gösterdiği performansla adeta devleşen Kırklarelispor kalecisi Alişan birbirinden önemli pozisyonlarda gole izin vermedi. Ancak maçın 26.dakikasında kornerden gelen topa Sivok kafayı vurdu, kaleci doğru giden topa Escude altı pas içinde dokunarak ağalara gönderdi ve gol perdesini açan isim oldu. Golün ardından rakip kaleye baskısını arttıran Beşiktaş Hasan Türk ve Mehmet Akyüz ile kaleyi yoklasa da istediği golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
Gol yağmuru
Beşiktaş ikinci yarıya müthiş başladı. 54.dakikada ikinci yarıda oyuna giren Fernandes’in sert ortasında Almeida topun üzerinden atladı ve Olcay Şahan topu boş kaleye gönderdi ve maçta durum 2-0 oldu. Maçın 68.dakikasında Fernandes’in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Sivok topu kafayla filelere gönderdi, 3-0. Golleri arka arkaya sıralayan siyah-beyazlı takımda sahneye golcü oyuncu Almeida çıktı. Oğuzhan’ın taşıdığı topta Hilbert’in sağ kanattan ortasında Almeida dokundu ve maçın 71.dakikasında durum 4-0 oldu. Golün hemen ardından Kırklarelispor’un maçtaki tek golünü Sezer kaydetti. 79.dakikada Almeida’nın sağ kanattan yaptığı ortaya Olcay Şahan gelişine mükemmel vurdu ve kaleci Emir’i mağlup etti, 5-1. gollerin ardı ardına geldiği bölümde Almeida Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta topu kafayla filelere gönderdi ve farkı 5’e çıkardı, 6-1. Maçta son sözü söyleyen Fernandes’in ortasında ceza sahası içinde topu kafayla gönderen Mertcan oldu, 7-1. Karşılaşma Beşiktaş’ın 7-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada, hazırlık maçı olmasına rağmen iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.  Aybaba, hazırlık maçlarını sosyal etkinlik olarak düzenlediklerini, ilk olarak Van’a gitmeyi planladıklarını ancak oradaki saha koşulları uygun olmadığından dolayı Trakya Bölgesi’ne geldiklerini ifade etti.  Trakya’daki Beşiktaşlılar ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Aybaba, ‘’Trakya’daki Beşiktaşlılara teşekkür ediyoruz. Daha sonra İzmir’de ve güneyde Adana’da hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımın durumu da gün geçtikçe iyiye gidiyor. Bir şeyleri planlıyoruz. Planladıklarımızı da uygulamaya koyuyoruz. Eksiklerimiz var ancak iyiye doğru mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyoruz’’ şeklinde konuştu. Ömer MUTLU
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek