Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 01 Şubat 2016, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1222 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnaf Kefalet Olağan Genel Kurulu yapıldı

S.S. Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul (Mali) toplantısı dün saat 12:00'de Esnaf Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Esnaf Kefalet Olağan  Genel Kurulu yapıldı

Bölge Birliği Başkanı İsmail Atakan'ın başkanlığında oluşturulan Divanda Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman ve Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım ile hükümet temsilcileri yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, bilanço, gelir-gider raporlarıyla Denetim Kurulu raporu okundu ve üyelerin oyları ile kabul edildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ayrı ayrı oylanıp ibra edildi. 2016 yılı tahmini bütçesi okundu ve müzakere edildi. Daha sonra gündem maddesi gereği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetim Kurulu Üyelerinin aylık ücret veya huzur hakları ile yollukları belirlendi. Dilek ve Temenniler bölümü sonrasında Olağan Genel Kurul (Mali) Toplantısı sona erdi. Kooperatif Başkanı Fahri Özkan ve ekibi toplantı sonrası tebrikleri kabul ettiler.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek