Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Ocak 2016, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 1321 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

30 Ocak’ta IŞİD TERÖRÜ VE YOLSUZLUK paneli

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
30 Ocak’ta IŞİD TERÖRÜ VE YOLSUZLUK paneli

CHP Lüleburgaz İlçe Örgüyü İlçe Başkanı Özgür Kaya başkanlığında 30 Ocak 2016 Cumartesi günü (yarın) saat 13.00 da Lüleburgaz Öğretmenevinde bir Panel daha düzenleniyor.


PANEL'İN KONUSU "IŞİD TERÖRÜ VE YOLSUZLUK."

Panel ile ilgili gazetemize bir açıklamada yapan  Basın ve Propaganda’dan Sorumlu CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Hanife  Oral; “Panele katılan konuklardan biri İstanbul Milletvekili Op. Dr. Ali Şeker.  Ali Şeker  17 Ağustos Marmara depremi sonrasında ortaya koyduğu mücadeleyle Ulusal Basın tarafından "Kahraman Doktor" ünvanı ile anılan 2005 yılında CHP'nin en genç Büyükçekmece İlçe Başkanı, CHP'den İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen, 2000 Tıp Merkezinin kurucudur. Panelin diğer konuşmacısı Gezi Parkı Avukatı Aktivist Efkan Bolaç'tır.Efkan Bolaç, Devrimci Avukatlık bayrağını en önde taşıyan, her zaman ezilenlerin yanında olan bir Avukat'tır. Soma'da hayatını kaybeden madenci  ailelerinin  yanında olan, ÇARŞI' nın, HOPA' nın, GEZİ davalarının, ÖZGE CAN ASLAN' nın ailesinin yanında olan ve gönüllü Avukatlığını üstlendi.  Panel Öğretmenevinde ve Halka açık olarak düzenlenecektir.”

 

Haber Merkezi


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek