Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Ocak 2016, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 810 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vecdi Gündoğdu seçim bölgesine geldi

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu CHP Olağan kurultayı sonrası Kırklareli’ne dönerek çalışmalarına başladı.
Vecdi Gündoğdu seçim bölgesine geldi

  CHP’li Gündoğdu, çalışma ziyaretlerini ve halkla buluşmalarını Kırklareli merkezde ve Babaeski ilçesinde sürdürdü.

Vecdi Gündoğdu, Kırklareli CHP İl binasına yaptığı ziyarette CHP il Başkanı ve ilçe başkanlarıyla birlikte oldu. Kurultay sonrası yapılan değerlendirme toplantısında CHP Milletvekili Gündoğdu, kurultayda yapılan tüzük değişiklikleri hakkında partilileri bilgilendirdi.

CHP’li Gündoğdu yapılan tüzük değişiklikleriyle; milletvekili seçimlerinde "kontenjan aday" uygulamasının bir dönemle sınırlandırıldığını, seçimlerin bir yasama yılı dolmadan yenilenmesi durumunda, milletvekili adaylarının ön seçim şartı uygulanmadan merkez yoklamasıyla belirleneceğini ve Genel Başkanın MYK'ya atayacağı kişi sayısına kendisinin karar vereceğini ifade etti.

Daha sonra Babaeski ilçesine geçen Vecdi Gündoğdu ilçe örgütünü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ardından Belediye başkanını makamında ziyaret eden Gündoğdu, çalışmalarını sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek sürdürdü.

CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, STK ziyaretleri kapsamında; Babaeski Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Babaeski Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Babaeski Şoförler Odasını ziyaret ederek değişik toplum kesimlerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.

Vecdi Gündoğdu esnafın, üreticinin ve çiftçinin sorunlarının çözümü için TBMM’de yoğun gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek