Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Ocak 2016, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlardan basına jest

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Çarşamba Günü toplantısı dün Parti binasında yapıldı.
 CHP’li kadınlardan basına jest Toplantıyı CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nükhet Cebelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri yönetti.

Toplantıda sırası ile Sultan Ahmet Patlaması, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Kadın Kolları İl Seçimi,  14 Ocak’da Silivri’de gerçekleştirilecek olan Umut Nöbeti, 15-16 Ocak’ta ki Büyük Kurultay,  Rauf Denktaş’ın ölüm yıldönümü görüşüldü.

34. Olağan Kurultay’da Kırklareli Kurultay Delegesi olan Gülay Erel, 35. Olağan Genel Kurulu Kurultay Delegesi olan Gülhan Halebak’ı tebrik ederek başarılar diledi.

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları tarafından toplantıyı izleyen gazeteciler Özgür Basın’ı simgeleyen Kalem ve Not Defteri armağan edildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın eşi Gülhan Halebak, Belediye Meclis Üyesi Zehra Artan’ın da katıldığı toplantıda yapılan fikir alışverişinden sonra saat 13.00’de başlayan toplantı sona erdi.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek