Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Ocak 2016, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de halkı uyaran toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgaz CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte partililer katıldı.
CHP’de halkı uyaran toplantı

Toplantıya söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Perşembe akşamı yaptıkları yönetim kurulu toplantısında aldıkları kararları parti üyeleri ile paylaştı.  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bu paylaşımı partililer tarafından beğeni ile karşılandı.

Özgür Kaya yaptığı konuşmada bir ayda partiye 68 kişinin üye olduğunu belirterek Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın da hala tebrik etmeye gelmediğini söyledi.

Özgür Kaya yaptığı konuşmanın ardından hapiste olan Gazetecilere Geçtiğimiz Pazartesi günü ziyarete giden parti üyeleri arasında bulunan Gökdeniz Sezer’i kürsüye davet etti.

Gözlemlerini paylaşan Gökdeniz Sezer, “Orada 3 metrekarelik bir çadır var. Ziyaretçi yok. Kimse desteğe gitmiyor” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’da Gökdeniz Sezer’in konuşmasının ardından “Bizde buradan kendimize görev biçiyoruz. Uygun bir zaman da en kısa sürede Silivri’ye ziyarete gidiyoruz” dedi.

Gökdeniz Sezer’in konuşmasının ardından Ünal Başkur söz aldı. Ünal Başkur, yaptığı konuşmada seçim sürecini değerlendirerek şimdi Büyük Kurultay’a odaklandı. Daha sonra ki hedefimiz de CHP’yi halkımıza anlatmak olacaktır.” Dedi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur’un konuşmalarının ardından söz alan parti üyesi İzzet Hongur çok önemli bir konuya dikkat çekti.

İzzet Hongur, Lüleburgaz köylerinde arsa ifraz yani  İmar kanunu arazi ve arsa düzenlemesi bedelinin Lüleburgaz merkezden daha pahalı olduğunu belirterek bu Kırklareli genelinde böyle alınmış bir karar. Bedelleri İl Özel İdaresi belirlemiş,  ancak bu bedeller Edirne’de Kırklareli’nin onda biri kadar. Bu bedellerin Edirne ile aynı olması gerekir” dedi.

İzzet Hongur’un ardından söz alan İsmet Yetişkin mahalle sorumlularının da sandıkla seçilmesini istedi.

İsmet Yetişkin’den sonra söz alan CHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Kırım, İfraz Bedellerinin 5 Ocak 2015 Salı günü (bugün)  yeniden düzenleneceğini söyledi.

Yapılan konuşmalarda söz alan Oya Özgün, bazı kadınların partiye gelip sürekli sataşma yaptığını belirterek “Artık sataşmaların sona ermesi lazım herkesin seçim sonuçlarını hazmetmesi lazım” dedi.

Son olarak söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,; “CHP’de İl ve İlçe Danışma Kurulları yeniden toplanmalı. Kurultay Delegeleri’nin kararları bilinmeli.” Dedi.

Kayan, Ankara’da ki durumlar hakkında da bilgi verdi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek