Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Ocak 2016, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Umut Nöbetinde

Silivri ceza infaz kurumunda bulunan Gazeteci yazar Can Dündar ile Erdem Gül’e destek vermek için umut nöbetine başladılar.
 CHP Umut Nöbetinde

Devletin halkına yalan söylediğini belgeleyen bu iki  gazeteci  26 Kasım 2015'te tutuklu yargılanmak üzere cezaevine götürülmüştü

Umut nöbetine destek vermek için Silivri’ye  giden Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyesi   Kemal Pektaş,  Gökdeniz Sezer,  Görkem Şişko ve Erdin Kurt gazetemize açıklamada bulundu.  

Ekip gazetemize yaptıkları açıklamada; Can Dündar ve Erdem Gül’ün yazdıkları haber nedeniyle cezaevine tıkılmaları halkın haber alma özgürlüğüne vurulmuş darbedir. Bu tür uygulamalar üçüncü dünya ülkelerinde görülebilecek uygulamadır.  Basın özgür derken, can güvenliği olmayan noktaya gelmiştir. Dündar ile Gül'ün tutuklanması ile halkımızın ifade hürriyeti, haber alma hürriyeti tutuklanmıştır. Son zamanlarda havuz medyası aydın gazetecilere yönelik linç kampanyası başlatmıştır ‘Onun tırnaklarını, dişlerini sökmesini biliriz’, ‘İstesek sinek gibi ezeriz, döveriz’ şeklinde yazan yandaş köşe yazarları toplum mühendisliği yapmaktadır. Ülkemizi bu eşkıya’lara, bu zorbalara, bırakmayacağız. Bunu göstermek için buraya geldik. Gerekirse her cumartesi buraya gelmeye devam edeceğiz ve Dündar ile Gül'ün bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz” Dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek