Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Ocak 2016, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eren Erdem yarın Lüleburgaz ve Kırklareli’nde

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu ile yarın Lüleburgaz’a ve Kırklareli’ne gelecek.
Eren Erdem yarın Lüleburgaz ve Kırklareli’nde

Eren Erdem, 3  Ocak 2015 Pazar günü (yarın) saat 14.00’de Lüleburgaz Halk Eğitim Gençlik Merkezi’nde Lüleburgazlılar’la, Pazar günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde Kırklarelililer’ler buluşacak.

Bilindiği gibi Eren Erdem, Türkiye üzerinden Ortadoğu’ya sarin gazı aktarıldığı iddiasını ortaya atmış ve bu iddia mahkeme kararı ile ispatlanmıştı.

Eren Erdem’in Lüleburgaz ve Kırklareli ziyareti ile bilgi veren  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada “ AKP ile Mücadelimiz şehir şehir, cadde cadde, sokak sokak devam edecek. AKP nin Havuz Medayası 15 gündür durmadan dinlenmeden Cumhuriyet Halk Partisine ve onun Miletvekiline küfür ediyor. En yüksek tirajlı gazetelerden ve Televizyonlardan başlayarak, en küçük gazetelere ve radyolara kadar İstanbul Milletvekilimiz Eren Erdem’in yaptığı Suriye’deki savaşla ilgili açıklamaları inkar etmeye ve gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar. Suriye’de IŞİD’in kullandığı SARİN Gazı ile ilgili dosyalar ve Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili gerçekler ve bunun IŞİD’in petrol kaçakçılığıyla bağlantılarını Kamuoyundan saklamaya çalışıyorlar. Ve bizler bu kirli savaştan kimlerin para kazandığını Suriye’de aslında neler olduğunu değerli Milletvekilimiz Eren Erdem’den dinlemek ve Televizyonlarda Gazetelerde bastırılan gerçeğin sesinin Kırklarelinde yükselmesi için kendisini davet ettik. 3 Ocak Pazar günü saat 14:00 Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezinde ve saat:19:30 da Kırklareli AtatürkKültür Merkezi’nde  Yapacağımız Panele , gerçekleri duymak isteyen AKP’nin gerçek yüzünü öğrenmek isteyen tüm halkımızı davet ediyoruz. EREN ERDEM YALNIZ DEĞİLDİR , ve BU MÜCADELESİNDE ASLA YALNIZ KALMAYACAK.” Dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek