Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 31 Aralık 2015, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 2012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan kazananlara tebrik

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nı kazanan Ünal Başkur ve ekibini tebrik etti.
Özgür Kaya’dan kazananlara tebrik

Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Pazar günü yapılan İl Kongremizin sonucu, İl Seçim Kuruluna yapılan itrazların RED edilmesiyle kesinleşmiştir. İmza sayıların açıklanmaması,  Zarfların sayılmaması ve Zarf Sayısının Açıklanmaması,  Oy Pusulaların sayımının duyurulmadan yapılması,  bazı oy pusularının sayımda bulunan kişiler tarafından yırtırarak imha edilmesi  ve listelerde eksik sayıda aday bulunması gibi konularda yapılan itirazlar, İl Seçim Kurulu Tarafından Red edilerek, Salonda Mavi 220 Kırmızı 215 Sarı 14 olarak açıklanan sonuç değiştirilerek, Mavi 218, Kırmızı 217, Sarı 14 olarak tescil edilmiştir. Bunun neticesinde Mavi listenin İl başkan adayı Ünal Başkur İl Başkanlığına seçilirken 20 kişilik Mavi Listede Yönetim Kuruluna Aday olan Lüleburgazlı 5 arkadaşımız da İl yönetiminde Görev almayı hak etmişlerdir. 

Önümüzdeki dönem İl Yönetiminde Lüleburgaz’dan Saygun Ersin, Metin Özkan, Zafer Şİrin, Veli Öner ve Devrim GÜNDÜZ görev yapacaklardır.

9 kişilik Disiplin Kurulu üyeliğine Lüleburgaz’dan (Eski Gençlik Kolları Başkanı Seyran Yılmazoğlunun eşi) Hale Yılmazoğlu ve Gülden Kara seçilmiştir. 16-17 Ocak Tarihinde  yapılacak olan Büyük Kurultay’da Kırklalini temsil edecek isimler ise şöyle belirlenmiştir;
1. Nagihan CİNGÖZ             (Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa CİNGÖZ’ün eşi)
2. Kadir GÖKÇE                    (Eski Kırklareli Belediye Başkanı)
3. Abdullah HACI  (Babaeski Belediye Başkanı)
4. Gülhan HALEBAK            (Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın eşi)
5. Mustafa NALBANT           (Evrensekiz Belde Belediye Başkanı)
6. Ercan ÖZALP                    (Vize İlçe Başkanı)

Seçilen tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek