Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 31 Temmuz 2012, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye dipsiz kuyu

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, T.B.M.M ’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesine geldi.
Suriye dipsiz kuyu
CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün dün yapılan Pazartesi toplantısına katılan Kesimoğlu, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
İktidar Milletvekillerinin Ankara’da yaptıkları tüm konuşmalarda yerel seçimlerin 6 ay önce yapılacağını söylediklerini belirten Kesimoğlu “CHP olarak bizlerde tüm teşkilatlarımıza bunu bildirdik. Bizlerde buna hazırlıklıyız” dedi. İktidar partisinin yürüttüğü başarısız bir dış politika nedeniyle Türkiye’nin Suriye ile savaşa sürüklendiğini de belirten Kesimoğlu “Türkiye ısrarla Suriye ile savaştırılmak isteniyor. Kimin için Amerika’nın çıkarları için. Suriye dipsiz kuyu. Türkiye bir an önce Amerika’nın çıkarları için savaşma politikasını bırakmalıdır” dedi.
Gerçek gündem ekonomi
Başbakan’ın gittiği her yerde “Hazine 94 milyar dolar sıcak para var. Biz başarılı bir hükümetiz” dediğini de belirten Kesimoğlu, “Madem sıcak para çiftçini süründürme, emeklini süründürme. Neden süründürüyorsun” dedi.
Çiftçinin harman gelmesine rağmen banka borcundan kurtulamadığını da belirten Kesimoğlu, çiftçimize “Çiftçimiz borç batağında ama iktidar başarılı yönetim sergilediğini söylüyor. Bu hükümetten kurtulmak için önce yerel yönetimlerde sonra da Türkiye genelinde CHP’yi iktidara getirmemiz şart arkadaşlar” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek