Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 12 Aralık 2015, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 2418 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’ya tebrik yağıyor

6 Aralık 2015 Pazar günü yapılan CHP Lüleburgaz İlçe Kongresi’nde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçilen Özgür Kaya, 9 Aralık 2015 Çarşamba günü de mazbatasını aldı.
Özgür Kaya’ya tebrik yağıyor

Özgür Kaya mazbatasını aldıktan sonra Perşembe günü Hürriyet Mahallesi’nde bulunan delegeler ve parti üyeleri ile CHP Evrensekiz Belde Başkanı Abdurrahim Akyıldız,  Cuma günü de Kristal İş Sendikası Genel  Başkanı Bilal Çetintaş, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve Yönetim Kurulu üyesi ziyaret ederek tebrik etti.

Özgür Kaya’yı tebrik ziyaretleri Perşembe ve Cuma günleri gün boyu devam etti. Ziyaretlerden dolayı memnun olduğunu belirten Özgür Kaya; “Amacımız üyesini ötekileştirmeyen ve aday olduğu zaman önünü kesmeyip tüm adaylara eşit davranan bir İlçe  Başkanı ve İlçe Yönetimi olmak” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek