Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 11 Aralık 2015, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1465 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın Kolları’nda iki aday oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 12 Aralık 2015 Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri ile ilgili Nilüfer Erol, Kadın Kolları Başkan Adaylığı’nı yaklaşık 10 gün önce açıklamıştı.
Kadın Kolları’nda iki aday oldu

Seçimlere tek adayla girilmesi beklenirken dün bir aday daha çıktı. Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Oya Özgün, dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’da her iki adayı da yanına alıp ikisini de tebrik etti. Adaylara başlarılar dileyen Özgür Kaya; “Bu seçimler vereceğiniz örnek mücadele ve yarışla, bizlere demokrasinin ne kadar güzel bir şey olacağını göstereceğinizden şüphemiz yoktur. Sizleri tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Kazanan CHP olsun” dedi.

Özgür Kaya’nın her iki adaya da eşit davranışı parti üyeleri tarafından da beğeni ile karşılandı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek