Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Aralık 2015, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de heyecanlı Pazar

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu bugün Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda yapılacak.
CHP’de heyecanlı Pazar

Saat 10.00’da başlayacak olan Genel Kurul’da mevcut ilçe başkanı Aleaddin Güncer,  CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olan Özgür Kaya ve Coşkun Şentürk  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı olmak için mücadele verecek.

418 Kayıtlı delegenin katılacağı seçimlerde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ve 16 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile 206 kişilik il delegesi listesi belirlenecek.

Yarın aynı zamanda CHP Kırklareli Merkez İlçe Kongresi yapılacak. Paşa Cafe’de yapılacak olan seçimler saat 11.00’de başlayacak.

Seçimlerde Gürkan Yenerel ve Turab Derici CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı için mücadele edecek.

Yarın Lüleburgaz ve Kırklareli Merkez İlçe’de yapılacak olan seçimler aynı zamanda , 27 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan CHP Kırklareli İl Kongresi’nde  belirleyici olacak.

CHP Kırklareli İl Kongresi’nde 206 Lüleburgaz Kongre Delegesi ile  97  Kırklareli Merkez İlçe Kongre Delegesi’nin kullandıkları oylar CHP Kırklareli İl Başkanı’nın belirlenmesinde etkili olacak.

 

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek