Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 04 Aralık 2015, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1172 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Merkez İlçe 6 Aralık, İl Kongresi 27 Aralık’ta

CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürkan Yenerel ile Turhan Derici, Merkez İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.
Merkez İlçe 6 Aralık, İl Kongresi 27 Aralık’ta

CHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda Yenerel, partisine hizmet etmek amacıyla yeniden aday olduğunu söyledi. 

Merkez İlçe Başkanlığını görevini en iyi şekilde sürdürdüğünü belirten Yenerel, yapılacak olan seçimlerde tüm adaylara başarılar dileğinde bulundu.

Ardından CHP üyesi  Turhan Derici'de adaylığını açıklayarak, kendisini tanıttı.

Toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin,  CHP  Kırklareli Merkez İlçe Kongresi’nin 6 Aralık 2015 Pazar günü saat 11.00’de  Kırklareli Paşa Cafe’de yapılacağını ve yaklaşık 310 delegenin oy kullanacağını söyledi.

 

İl Kongresi 27 Aralık’ta

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda İl Kongresi’nin tarihi de belli oldu. CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin yaptığı açıklamada; “CHP Kırklareli  Başkanlığı Kongresi’nde 461 delege oy kullanacak. En fazla delege 206 delege ile Lüleburgaz’da var.  Lüleburgaz’dan sonra Merkez İlçe 97, Babaeski 77, Vize 40, Pınarhisar 24, Demirköy 7, Kofçaz ve Pehlivanköy 5’er delegeye sahip” dedi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Kırklareli İl  Kongresi’nin 27 Aralık 2015 Pazar günü Kırklareli Merkez’de bulunan Paşa Cafe’de yapılacağını ve saat 11.00’de başlayacağını söyledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek